Gjirokastër/ Mësues me Covid mbyllet shkolla Urani Rumbo

Shkolla“Urani Rumbo” në Gjirokastër është mbyllur pasi në të rezultojnë 7 mësuese me COVID-19.
Pak ditë mëparë mësimi u pezullua pjesërisht dhe në shkollën 9-vjeçaren ‘Koto Hoxhi’.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment