Gjirokastër/ Ngricat sjellin probleme në lëvizjen e qytetarëve

0
124

Temperaturat e ulëta kanë risjell problematikën e ngricave në rrugët e qytetit të Gjirokastrës dhe zonave përreth. Siç shihet edhe nga pamjet më shqetësuese është gjendja në kalldrëme kjo për shkak të ujrave që rrjedhin në këto të fundit. Qytetarët thonë se u duhet të ndrrojnë rrugë ose të ecin me shumë kujdes për të evituar një rrëzim të mundshëm. Gjithashtu ata pohojnë se ka patur raste që kalimtarë kanë rrëshkitur dhe kanë pësuar dëmtime. Nga ana e bashkisë së qytetit nuk është marr asnjë masë .

Shkruaj nje koment