Gjirokaster/ Punimet per ujesjelles-kanalizime sjellin probleme per qytetaret

0
228

Punimet per ujesjellesin ne Gjirokaster si dhe rrjeti i kanalizimeve ka sjelle probleme ne qarkullimin e njerezve por dhe te automjeteve ne zona te ndryshme te qytetit ku po nderhyet .Pas Pazarit nderhyrje gjate dy diteve te fundit ka patur edhe ne te ashtuquajturin tregu i fruta perimeve ne lagjen 18 shtatori .Punimet e dy diteve te fundit kane sjelle problem per bizneset e zones dhe kryesisht per ata tregtare qe shfrytezonin kete hapesire per te shitur prodhimet e tyre .Prishja e kalldremit ne kete zone dhe hapesires ku qendronin tregtaret ka sjelle sorollatje per tregtaret qe jane detyruar te largohen prej aty duke tregtuar ku te gjejn vend. Ndonese nderhyet ne kete menyre , ajo cka mbetet problem per me vone eshte vonesa ne rindertimin e rrugeve si mepare duke i lene ne gjendje te degraduar.

Shkruaj nje koment