Gjirokaster/ Qytetari denoncon: Rruga e re qe po ndertohet nga pas kalase, ne gjendje katastrofike dhe jashte afatit te mbarimit

0
13

Rruga e re qe po ndertohet nga pas kalase, ne gjendje katastrofike dhe jashte afatit te mbarimit.

Perfituesi: Bashkia Gjirokastër

D.m.th perfitues te ketij projekti jemi ne, qytetaret e Gjirokastres dhe qyteti ne tërësi.

Financuesi i ketyre punimeve qe do shihni ne video eshte Qeveria Shqiptare dhe zhvilluesi eshte Fondi Shqiptar i Zhvillimit.

Nuk po e kuptoj fare, ku jane mediat? Ku jane qytetaret? Ku eshte Bashkia? Ku jane bizneset etj.? Do ta bejme kete qytet apo ç’fat te kemi?

Nuk po zgjatem shume kete rradhe duke shkruajtur sepse videoja flet vete.

Poshtë Komunizmi

Shkruaj nje koment