Gjirokastër/Rikthehet cifti i lejlekëve

Pranvera erdhi, dhe bashkë me të dhe shpendët shtegëtarë qe cdo vit zbukurojnë dhe pasurojnë ” Luginën e Drinos”.Pas një udhëtimi të gjatë mbërriti dhe lejleku (Ciconia ciconia), një nga shpendët më të rrallë që ka Qarku i Gjirokastrës.AdZM Gjirokastër me mbështetjen e PPNEA ka ngritur platforma për folezimin e lejlekut ku përvec ciftit të sapoardhur priten të folezohe dhe cifte të tjera.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment