GJIROKASTRA, NËN TINGUJT E MUZIKËS ITALIANE/ INTERPRETIMET E KOMPOZITORIT NINO ROTA NË SHQIPËRI

0
157

Gjirokastra ka mirëpritur disa nga kompozimet më të mira të repertorit të italianit Nino Rota. Nën interpretimin virtuoz të Trios Romane që u mirëprit nga publiku lokal. Pjesët ishin një fantazi në piano forte shoqëruar nga klarineta dhe violinçeli.
Marco Bonfigli që luan në instrumentin e klarinetës shprehet se në Shqipëri e ka hasur mjaft përzgjedhjen e klarinetës nga të rinjtë si dhe interesin në rritje për muzikën instrumentale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here