Gjirokastra pa farmaci 24 orë, qytetarët : E domosdoshme mbajtja hapur

Gjirokastra është një nga qytetet ku farmacitë nuk ofrojnë shërbim 24 orë. Nëse dikush sëmuret gjatë orëve të mbrëmjes e ka të vështirë të sigurojë barna . Në Gjirokastër orari i përditshëm i farmacive është prej orës 8:00 deri në orën 22:00 të mbrëmjes .
Qytetarët thonë se është e nevojshme mbajtja hapur e tyre për shkak se nata mund të sjell emergjenca. Nga ana tjetër farmacistët thonë se dhe mbajtja hapur ka kosto megjithatë kur qytetarë të ndryshëm kanë patur nevojë kanë shkuar për ti shërbyer edhe pas orarit.

https://youtu.be/LUqnSdTYoOs

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment