Gjithë Shqipëria është me ne! – Buçasin thirrjet, bilbilët dhe trumpetat përpara parlamentit

“Gjithë Shqipëria është me ne, ulini tarifat, nuk e ndalni dotë protestën e studentëve” – këto janë thirrjet kryesore që po buçasin nga protesta e studentëve përpara parlamentit. Studentet jane me libra e Kushtetutë në duar, me kengë në kor, shoqëruar nga fishkëllima bilbilësh dhe trumpeta te cilat mbërrijnë deri në sallën e Kuvendit, ku kryeparlamenti Gramoz Ruçi dhe kryeministri Edi Rama priten të nisin seancën parlamentare.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment