Gjykata e Lartë refuzon kërkesën e Tahirit për pezullim të dënimit

0
111

Gjykata e Lartë ka refuzuar kërkesën e ish-ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, për pezullim dënimi.

Tahiri kërkoi pezullimin e dënimit me burg të vendosur nga Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

NJOFTIMI

DATË 09 QERSHOR 2022

U VENDOS

1.GJ.K.K. O9/2022

SAIMIR TAHIRI

Pezullim penal

M.BICI

Neni 476 KPP

Mospranimin e kërkesës së kërkuesit Saimir Tahiri, për pezullimin e ekzekutimit të vuajtjes së dënimit me burgim, dhënë me vendimin nr. 3 datë 04.02.2022, të Gjykatës së Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

Shkruaj nje koment