Gjykata pranon gjykimin e shkurtuar për ish-sekretaren e Ministrisë së Shëndetësisë

0
120

Gjykata e Posaçme ka pranuar gjykimin e shkurtuar për ish-sekretaren e përgjithshme të Ministrisë së Shëndetësisë Joana Duro e akuzuar për korrupsion.

Trupi gjykues ftoi prokurorinë në paraqitjen e konkluzioneve përfundimtare, duke i dhënë kohë për dhënien e pretencës më 27 tetor.

Bashkë me Duron nën akuzë është edhe ish-specialistja e nivelit të lartë Laura Shteto, administratori i kompanisë “Drikons” Vladimir Topi dhe inxhinieri Silvi Shehu.

Shkruaj nje koment