GJYKATAT PA KRYETARË NË TË GJITHË VENDIN

0
104

Teksa viti 2022 po mbyllet me procesin që ngjalli interes dhe solli përplasje mes politikës e dipliomacisë për kreun e SPAK, institucionet e reformës në drejtësi harrojnë të hapin garën për kryetarët e gjykatëve. Sipas një vëzhgimi të bërë ne dy gjykatat më të rëndësishme në vend ajo kundër krimit e korrupsionit si dhe gjykata e tiranës drejtohetn me zv.kryetar.

Shkruaj nje koment