Gmail sapo ndryshoi gjithçka për herë të parë prej shumë vitesh

0
177

Nëse ka një gjë që mund të thuhet për Gmail, është se nuk ka asgjë në jetë aq të qëndrueshme sa klienti i emailit ka provuar të jetë. Gjatë 14 viteve që shërbimi filloi ka pasur vetëm një numër të vogël ndryshimesh .

Pas viteve të qëndrueshmërisë relative, shumë ndryshime në Kutinë postare të Gmail-it u zhvilluan në orën 15:01 të 25 prillit 2018.

Por para se të kaloni një sekondë të vetme shqetësuese për atë se çka do të thotë, vlen të përmendet se ekziston një arsye që këto ndryshime kanë dashur kaq shumë vite që të vijnë – dhe kjo është për shkak se Google është menduar gjatë për të sjellë më të mirën për klientët e saj.

Për pjesën më të madhe, përmirësimet janë veçoritë që ne kemi ëndërruar, si përkujtues në përgjigjet e kaluara, aftësia për të përdorur kalendarin tuaj në faqen kryesore të Gmail dhe përfundimisht inkorporimin e përmbajtjes së e-mail.

Përshtatur nga Jugunews

Shkruaj nje koment