Grafiku, Shqipëria dhe Kosova me pagën minimale më të ulët në Europë

0
79

Shqipëria dhe Kosova kanë pagën minimale më të ulët në Europë.

Siç e shikoni në grafikun e mëposhtëm, në fund të listës renditet Kosova me pagë minimale 170 euro, ndërsa një pozicion më lart saj është Shqipëria me me 298 mijë lekë.

Më pagën minimale më të lartë në Rajon është Mali i zi, ndërsa në Europë kryeson Luksemburgu, e më pas Gjermania dhe Belgjika.

Grafiku, Shqipëria dhe Kosova me pagën minimale më të

Shkruaj nje koment