Greqia ashperson masat me Shqiperine nga 19 dhjetori

Sipas njoftimit te ministrise se shendetesise ne shtetin helen sot me 15 dhjetor 2021, nga agimi i dites se diele 19 dhjetor 2021 pervec certifikates se vaksinimit kerkohet dhe testi molekular PCR i kryer brenda 48 oreve per te hyre ne vend.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment