Greqia shtyn kufizimet me Shqiperine deri me 3 korrik

0
147

Greqia ka vendosur te lere ne fuqi kufizimet me Shqiperine deri me 3 korrik , ndonese u fol per nje ndryshim ne lehtesimin e masave, asgje e tille nuk do te ndodhe.
Qytetaret qe do te duan te udhetojne drejt shtetit fqinj do t’iu njihet testi i shpejte i kryer brenda 48 oreve , PCR brenda 72 oreve gjithashtu duhet te jene te pajisur me certifikaten e vaksinimit si dhe PLF . Nga Kakavia tavani ditor i vendosur per udhetaret qe do te lejohen te kalojne mbetet 1500 persona. Dogana e Mavromatit(Qafe Bota) 250 persona (nga 8:00 deri në 16:00) Dogana Krystalopigi(Kapshtice): 400 persona (nga 8:00 deri në 16:00) Dogana e Mertzanit ( Tre Urat) mbetet e mbyllur.

Shkruaj nje koment