E fundit/ Greqia shtyn serish masat kufizuese me Shqiperine deri me 3 maj

Shifrat e larta me Covid 19 ka bërë që Greqia të lërë të  gjitha masat që janë në fuqi deri më sot. Kjo është e vlefshme nga 26 Prill 2021 në 06:00 deri më 3 Maj 2021 në 06:00.

Stacionet kufitare në Krystalopigi, Mavromati dhe Mertziani mbeten të mbyllura.

Ju kujtojmë se kushtet për të hyrë në vend janë të vlefshme si më poshtë:

Tavani i njerëzve që lejohen të hyjnë në Greqi në ditë, 400 nga pika kufitare e Kakavijes

- Orari i hapjes së kufijve 07.00 - 19.00

- Paraqitja e një testi negativ brenda 72 orësh

-Karantinë 14 ditore për ata që kalojnë përmes Greqisë, duke përjashtuar drejtuesit e kamionëve.

- PLF
SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment