HAKERAT NUK I PREKIN DOT ZGJEDHJET/ CELIBASHI GARANTON SIGURINË

0
114

Kryekomisioneri zgjedhor Ilirjan Celibashi ka garantuar se hakerat nuk do të prekin dot sistemin e votimit dhe numërimin elektronik të zgjedhjeve. Në një tryezë ku u prezantua strategjia e re e Autoritetit Kombëtar për sigurinë Kibernetike u apelua që partitë politikë të mos i përdorin të dhënat e votuesve për qëllimet e fushatës.

Shkruaj nje koment