Hakerat publikojne 214 certifikata elektronike dhe deshmi penaliteti

0
160

Hakerat iraniane kane publikuar 214 certifikata elektronike ose deshmi penaliteti. Publikimi i Homland Justice eshte bere ne nje prej kanaleve te tyre ne Telegram. Dokumentet mendohet se jane prodhuar nga Sherbimi Informativ i Shtetit. Qe prej vitit 2021, Shqiperia ka rene pre e sulmeve kibernetike. Per keto sulme Shqiperia ka fajesuar Iranin dhe ka nderprere marredheniet diplomatike me kete shtet.

Shkruaj nje koment