Hakerat sulmojne faqen e internetit te Senatit polak

0
134

Faqja e internetit e Senatit,dhoma e larte e parlamentit polak,u hoq nga nje sulm hakeresh,njoftuan sot zyrtaret polake. Nuk dihet ende se ku eshte kryer sulmi dhe as kush qendron pas tij. “Nuk e di nese ky eshte rezultat i rezolutes se djeshme apo thjesht nje rastesi, por nje sulm i forte hakeresh ne serveret tane ka vazhduar per rreth 40 minuta”,tha Kryetari i Senatit Thomas Grodsky. Senati polak miratoi dje nje rezolute qe denon autoritetet e Federates Ruse si nje regjim terrorist.

Shkruaj nje koment