HAKERAT “ZBULOJNË” RRUMBULLAKUN, KËRCËNOJNË DREJTUESIT E MEK NË MANZË

0
157

Të dhënat e drejtorit të Përgjithshëm të Policisë dhe nëndrejtorit të SHISH janë publikuar nga hakerat iranianë. Ata kërcënojnë hapur përfaqësuesit e MEK në Manëz, se çdo dalje e tyre në media do jetë me pasoja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here