Hakerohet faqja e Parlamentit: Deputetët e korruptuar do të shkatërrohen

0
72

Është hakeruar faqja e internetit të Parlamentit të Shqipërisë, parlamenti.al dhe Homeland Justice ka marrë përsipër sulmin.

Përmes një njoftimi në Telegram, “Homeland Justice” shkruan se deputetët e korruptuar do të shkatërrohen së shpejti.

“Deputetët e korruptuar së shpejti do të shkatërrohen kur të kuptojnë se si demoni i tyre i brendshëm po i demonstrohet çdo kërkuesi të së vërtetës”, thuhet në mesazhin e publikuar.

Shkruaj nje koment