HEKURUDHA DURRËS-PRISHTINË/ DY KUVENDET SHQIPËRI-KOSOVË DISKUTOJNË PROJEKTET

0
98

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot në mbledhjen e përbashkët të dy kuvendeve të Shqipërisë dhe Kosovës se ka nisur puna për studimin e fizibilitetit të hekurudhës Durrës- Prishtinë. Ndërsa kryeministri i Kosovës, Albin Kurti kërkoi më shumë bashkëpunime mes dy vendeve dhe jo vetëm në raste festash.

Shkruaj nje koment