“HETIM PËR VJEDHJEN E TË DHËNAVE NGA TIMS”/ SHBA KRITIKA BALLËS: JU ASISTOJMË NE, U PREKËN DHE AMERIKANË

0
25

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë shprehur shqetësim dhe kanë kërkuar hetim të plotë për abuzimin me të dhënat e sistemit TIMS. Gjatë një takimi me ministrin e Brendshëm, Taulant Balla zyrtari i lartë i Ambasadës Amerikane tha se kjo është që kërkon zgjidhje ka prekur edhe amerikanët.

Shkruaj nje koment