Hila: Mirëmbajtje varrezave të dëshmorëve.

0
361

Kreu i Këshillit të Qarkut të Gjirokastrës Armand Hilaj, ka kërkuar më tepër vëmendje karshi Varrezave të Dëshmorëve. Nisur nga gjendja në të cilën egzistojnë sot ato larg përkujdesjes, kreu i Qarkut Hilaj, është shprehur se duhet më tepër vëmendje dhe mirëmbajtje për to. Këtë koment, zoti Hilaj, e ka bërë gjatë ceremonisë në përkujtim të 72 vjetorit të clirimit të Gjirokastrës mesditën e të dielës.

Bashkia nga ana e saj, përgjatë një viti, nuk ka ndërmarrë asnjë lloj nisme për përkujdesjen e gjendjes së Varrezave të Dëshmorëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here