HUMBJET NË RRJET, OSHEE “ME PINCA” NË TERREN / TASK FORCA NË AKSION JAVËN E ARDHSHME, KESH NDËRPRET IMPORTIN

0
112

Javën e ardhshme Task Forca e Ministrisë së Infrastrukturës do të nisë një aksion të gjerë në të gjithë vendin për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të energjisë dhe minimizimin e humbjeve në rrjet.

Zbarkimi në terren i grupeve të OSHEE-së do të mbështet edhe nga policia e Shtetit. Nga ana tjetër KESH ka ndërprerë përkohësisht importin e energjisë ç’ka e ka bërë situatën edhe më kritike.

Shkruaj nje koment