HUMBJET NGA SHITJA E ENERGJISË, DULEVIÇ: DËMI I KESH SHKON 1.3 MILIONË EURO

0
111

Të paktën 1.3 milionë euro është dëmi që ka shkaktuar korporata elektroenergjitike shqiptare me shitjen e sasisë së energjisë nën kosto dhe jashtë operimit të bursës shqiptare të energjisë Alepex. Kështu thotë eksperti i energjisë Azmer Duleviç sipas të cilit kjo situatë është e qëllimtë për të shmangur transparencën e transaksioneve që po kryhen nga korporata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here