Hyrje-daljet në vend/ Greqia shënon rritjen më të madhe, Kosova rënien më të ndjeshme

0
106

Hyrjet e shtetasve shqiptarë dhe të huaj në vend gjatë muajit prill, janë 832.920, duke shënuar një rritje prej 78,6 % krahësuar me të njëjtën periudhë të një vitit më parë. Thuajse gjysma e personave që kanë hyrë janë shtetas të huaj.

Ndërsa nga territori kanë dalë 834.528 persona gjatë muajit prill, një shifër në rritje edhe kjo.

Gjatë katërmujorit të parë të këtij viti, nga vendet që kanë hyrjet më të larta të shtetasve në Shqipëri, Greqia ka pasur rritjen më të madhe me 6 herë, ndërsa Kosova ka pasur rënien më të ndjeshme me 13,6 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2021

Shkruaj nje koment