I akuzuar për rrëmbimin e Sulovarit dhe Koçoles, lihet në burg Albi Meçini

0
151

Albi Meçini, 29-vjeçari i arrestuar dy ditë më parë më 1.5 kg drogë, është lënë në burg. Meçini akuzohet për rrëmbimin e dy miqve, Fatmir Sulovari dhe Leonard Thodhori.

Mecini u shoqërua nga një furgon i Drejtorisë se Përgjithshme te Burgjeve

ndërsa në mbështetje për ruajtjen e perimetrit të sigurisë janë forcat e FNSH të pajisura me antiplumb.

Koçolja dhe Thodhori u zhdukën disa muaj më parë, ndërsa ende nuk ka asnjë gjurmë të tyre.

Shkruaj nje koment