I DËMTUAR DHE I ZHYTUR NË UJËRA TË ZEZA/ MOZAIKU I MEANDRIT NË DURRËS, NEVOJË PËR NDËRHYRJE

0
96

Mozaiku i Meandrit në Durrës, monument kulture i kategorisë së parë, është drejt degradimit. Gjendja e tij aktuale është e degraduar, pasi është pushtuar nga ujëra të zeza apo dëmtime në strukturë. Kjo situatë kërkon ndërhyrje të institucioneve përgjegjëse, për të mos çuar në zhdukjen e këtij mozaiku.

Shkruaj nje koment