I keni këto dy gropëza në fund të kurrizit? Ja çfarë do të thotë…

0
125

Gropëzat e formuara në fundshpinë tek meshkujt dhe femrat quhen vrimat e Apollos, ose vrimat e Venusit respektivisht.

Ato ndodhen në zonën ku dy kocka lidhen me legenin dhe mund të shihen vetëm tek njerëzit që e kanë të trashëguar, apo kanë ligamente me përmasat e duhura.

Këto vrima janë shenjë e qarkullimit të mirë të gjakut, një trupi të shëndetshëm dhe shenjë e bukurisë duke iu referuar Venusit, Perëndeshës romake të bukurisë.

Një fakt interesant për njerëzit që i kanë të dukshme është se këto vrima e bëjnë më të lehtë arritjen e orgazmës, shkruan “shendet+”.

Kjo për faktin se këto vrima lehtësojnë qarkullimin e mirë të gjakut dhe për shkak të vendndodhjes së tyre strategjike rreth zonës së legenit, klimaksi bëhet më i lehtë.

Nëse eliminoni dhjamin, atëherë edhe ju që nuk i keni mund ta bëni të mundur praninë e tyre.

Burimi:Zoneelire.al

Shkruaj nje koment