I paafte per te menaxhuar situaten Rama vendos : E hena pa makine per te kursyer

0
93

Në një kohë që qytetarët po përballen çdo ditë me fluks dhe vonesa të transportit publik, kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar një ditë në javë pa makina ose tre ditë mosvajtje fizikisht në punë për administratën shtetërore. Gjatë një takimi që zhvilloi me përfaqësues të transportit publik, kreu i qeverisë tha se ky plan do të shërbente për të kursyer energji dhe karburant.

Shkruaj nje koment