I semure dhe ne varferi ekstreme qytetarit nga Permeti i presin kempin

0
132

Entela Hoxha banuese ne Kelcyre i eshte drejtuar jugunews.net per shqetesimin e saj lidhur me gjendjen shendetesore te vellait Bektash Dosti .I cili prej vitesh nuk mund te ece por pavaresisht gjendjes shendetesore Dostit i eshte prere prej dy vitesh kempi ndersa punonjesit e zyres vendore dhe mjeket i thone se duhet ti drejtohet Tiranes . Por edhe aty Dosti nuk ka arritur ta siguroje . Per shkak te gjendjes se tij shendetesore dhe pamundesise per te levizur e motra e tij Entela rrefen gjithe karvanin e vuajtjeve te te vellait si dhe apelon per marrjen sa me shpejt te kempit .
Bektash Dosti jeton ne Permet se bashku me bashkeshorten e tij e cila gjithashtu vuan nga probleme te shendetit mendor ne varferi ekstreme .

Shkruaj nje koment