Ina Zhupa takon fermerët në Konispol: Bashkia na ka braktisur. Na mashtrojnë vetëm për vota

0
98

Deputetja e Partisë Demokratike Ina Zhupa në takimin me fermerët në Konispol u njoh me shqetësimet e tyre, mungesën e subvencioneve nga qeveria, mungesën e investimeve ndonëse BE ka akorduar miliona euro fonde, mungesën e fuqisë punëtore dhe shpenzimet e larta për shkak të burokracive të

“Për pjesën tonë si fermerë, sepse ne qëkur i kemi mbjellë e deri më tani vetëm me shpatullat tona, asnjë ndihmë nga qeveria, asnjë subvencion. I plotësova të gjitha dokumentat, 1 milionë e 300 mijë lekë edhe nuk mora as edhe 1 qind lekë, tha një fermer.

Shqetësim për fermerët është ëbrë 3dhe Bashkia Konispol e cila sipas tyre i kanë mashtruar vetëm për vota. Mungesa e fuqisë punëtore është një tjetër shqetësim për ta.

Shkruaj nje koment