INSTITUCIONET SHTETËRORE SËRISH OFFLINE/ SEMANAJ: TË HETOHET AKSHI, VIDEO TREGON FSHIRJE TË SERVERËVE

0
54

Institucionet qeveritare do të jenë sërish offline gjatë ditës së sotme, ku sipas Agjencisë Kombëtare të Shoqërisë së Informacionit, do të kryhet një operacion për mirëmbajtjen e sistemeve dhe faqeve të këtij institucioni të cilat pak javë më parë ranë pre e një sulmi kibernetik. Sakaq eksperti i kibernetikës, Besmir Semanaj thotë se në rast se videot e publikuara nga faqja Homeland Justise janë të vërteta të dhënat e qytetarëve tashmë janë publike.

Shkruaj nje koment