INTERPOLI SHPALL NË KËRKIM 500 SHQIPTARË

0
219

Mbi 500 shqiptarë janë në kërkim ndërkombëtar për ngjarje të ndryshme kriminale. Mes tyre, zyrtarë dhe biznesmenë por dhe individë të lidhur me trafikun e drogës.

Shkruaj nje koment