Irani vendos 80 milionë dollarë shpërblim për kokën e Trump

Irani ka vendosur një shpërblim prej 80 milionë dollarësh për këdo që do të vrasë Presidentin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump.
Gjatë transmetimit në televizion të funeralit të gjeneralit Qassem Soleimani, i cili u vra pas një sulmi ajror në Irak të urdhëruar pikërisht nga Trump, u njoftua se çdo iranian do të kontribuonte me 1 dollar dhe paratë e grumbulluara do të jepeshin për atë që vret Presidentin amerikan.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment