Ish deputeti Tavo: Rinia po largohet, duhet mbrojtur e ardhmja

0
53

Eksodi i rinise shqiptare, eshte nje problem qe po merr trajta te frikshme sidomos gjate gjashte viteve te fundit. Qeveria e Rilindjes, ka nxitur qellimisht eksodin e te rinjve shqiptare jashte vendit me synime te pastra.

Ish deputeti i LSI per Qarkun e Gjirokastres Vangjel Tavo, permes nje statusi ne FCB, ka ndare me miqte e tij kete shqetesim qe eshte akuze e paster ndaj qeverise se Rilindjes si pergjegjesja kryesore per kete dukuri negative. Sipas zotit Tavo, shpresa ne kete vend duhet te kthehet dhe mbrojtur e ardhmja dhe kjo eshte edhe deviza e hershme e LSI.

Statusi i plote i ish deputetit te LSI Vangjel Tavo 

Rinia jonë, zemra dhe energjia e vendit po largohet. Fatkeqësi për një komb, tragjedi për të ardhmen.
Rinia jonë meriton të jetë evropiane me mundësi dhe aspirata të shumta dhe jo të detyrohet të largohet larg familjes dhe vendit për shkak të shuarjes së shpresës.
Duhet kthyer shpresa. Duhet mbrojtur e ardhmja.

Shkruaj nje koment