Ish-deputetja franceze: Shqipëria nuk duhet të hyjë në BE, sundon korrupsioni dhe mafia

0
122

Ish-deputetja në Asamblenë Kombëtare të Francës, Marion Marechal, ka renditur disa arsye pse Shqipëria nuk duhet të hyjë në BE, sipas saj.

Nw njw postim në platformën X  ajo shkruan se Shqipëria nuk duhet të pranohet në Bashkimin Europian pasi është një vend që ka korrupsion, femra të dhunuara, mafie, hakmarrje madje edhe sipas saj dhe v

end ku martesat bëhen me forcë.

“Korrupsion, martesa me forcë, femra të dhunuara, mafia, hakmarrja, trafiku: Jo hyrjes së Shqipërisë në Europë,” shkroi Marechal.

Shkruaj nje koment