Ish ministri Spiro Ksera kthehet në shtëpi  

0
594

Më në fund, pas një maratone të gjatë gjyqesh, akuzash e kundërakuzash, ish Ministri i Punës dhe Cështjeve Sociale z. Spiro Ksera u kthye në shtëpi.

Të dielën, më 18 dhjetor, pas gati nje viti, z. Ksera la burgun e Fierit  duke i dhënë fund  dënimit të akorduar nga gjykatat.

Ky ishte një lajm i gëzuar për familjarët, miqtë dhe të afërmit e z. Ksera disa ditë para festave të krishlindjeve dhe vitit të ri të cilët, do të kenë  rastin ti kalojnë së bashku ato, duke e lënë pas krahve historinë  e lodhshme të endjes nëpër dyert e gjykatave për të rrëzuar akuzat për korrupsion të ngritura nga KLSH dhe prokuroria.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here