Janë sekuestruar mbi 13 kg lëndë narkotike heroinë në Portin e Durrësit, Droga ishte fshehur në pjesën e pasme të autobusit të linjës “Durrës-Milano”

0
65

Sasia e lëndës narkotike ishte ndarë në 26 pako të mbështjella me natriban dhe pasha totale shkonte në 137 kg e 750 g.

Policia ka arrestuar një 32-vjeçar, pronar i firmës së linjës së autobusave “Durrës-Milano” dhe drejtuesin 57-vjeçar të autobusit.

Shkruaj nje koment