Ju njohim me emrat e vërtetë të të famshmëve

0
149

Shumica e yjeve të botës së artit përdorin pseudonime në jetën e tyre artistike dhe askush nuk e di emrin e tyre të vërtetë.

Revista “Marie Claire” ka publikuar një listë të emrave të të famshmëve me të cilat janë të njohur dhe emrat e tyre origjinal.

Fergie – emri origjinal i së cilës është Stacy Ann Ferguson;

Ashton Kutcher – emri origjinal Christopher Ashton Kutcher;

Kelly Rowland – emri origjinal Kelendria Trene Rowland;

John Legend – emri origjinal John Roger Stephens;

Pink – emri origjinal Alecia Beth Moore;

Blake Lively – emri origjinal Blake Ellender Brown;

Lorde – emri origjinal Ella Marija Lani Yelich-O’Connor;

Lady Gaga – emri origjinal Stefani Joanne Angelina Germanotta;

Reese Witherspoon – emri origjinal Laura Jeanne Reese Witherspoon;

Rihanna – emri origjinal Robyn Rihanna Fenty;

Theo James – emri origjinal Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis;

Rooney Mara – emri origjinal Patricia Rooney Mara;

Lanna Del Rey – emri origjinal Elizabeth Woolridge Grant;

Miley Cyrus – emri origjinal Destiny Hope Cyrus;

Jay Z – emri origjinal Shawn Corey Carter;

Drake – emri origjinal Aubrey Graham;

Calvin Harris – emri origjinal Adam Richard Wiles;

Mila Kunis – emri origjinal Milena Markovna Kunis;

Emma Stone – emri origjinal Emily Jean Stone;

Nicki Minaj – emri origjinal Onika Tanya Maraj;

Bruno Mars – emri origjinal Peter Gene Hernandez;

Iggy Azalea – emri origjinal Amethyst Amelia Kelly;

Brad Pitt – emri origjinal William Bradley Pitt;

Marilyn Monroe – emri origjinal Norma Jeane Mortenson;

Natalie Portman – emri origjinal Neta-Lee Hershlag;

Demi Moore – emri origjinal Demi Gene Guynes;

Alicia Keys – emri origjinal Alicia Augello Cook;

Katy Perry – emri origjinal Katheryn Elizabeth Hudson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here