KADARE QYTETAR NDERI NË TETOVE

0
140


Në prag të festave të Nëntorit nga Tetova vjen lajmi se Ismail Kadare eshte shpallur Qyterar Nderi në Tetove. Nje akt qytetar dhe plotesisht i merituar. Sado i madh të jetë shkrimtari, ai është njeri.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here