Kakavijë, kapet shqiptari me Kuran’in 200-vjeçar dhe 25 mijë euro

0
121

Policia kufitare greke ka ndaluar një shqiptar në Kakavijë pasi ky i fundit ka tentuar të futet në territorin grek me një kuran 200 vjeҫar dhe 25 mijë e 500 euro.
Shqiptari ka mundur të kalojë palën shqiptare por jo atë greke.
Ligji grek mbi trashëgiminë kulturore, thotë që ҫdo objekt mbi 200-vjeҫar duhet të shoqërohet me dokumente përkatëse para se të kalojë kufirin.

Burimi: Aftodioikisi.gr

Shkruaj nje koment