Kakavijë/Radhë të gjata në palën greke,shkak punimi me një sportel

0
139

Prej orëve të para të mëngjesit,në pikën kufitare të Kakavijes janë shënuar radhë të gjata të automjeteve që presin të kalojnë kufirin .Shkak për këtë është bërë puna me një sportel e palës greke .Ndërsa nga pala shqiptare nuk ka patur probleme.Kjo gjë përsëritet sa herë që afrojnë ditët e festave por jo vetëm .Edhe tërmeti i dy ditëve më parë dhe gjithë ajo çka la pas ,ka sjellë panik tek qytetarët shqiptarë ,të cilët janë vënë në lëvizje duke u zhvendosur tek të afërmit në jug apo duke zgjedhur shtetin helen për të qenë sa më të sigurt por jo vetëm edhe të tjerë që kanë marrëdhënie pune me vendin fqinj dhe anasjelltas.Hyrjet dhe daljet ditët e fundit në doganën e Kakavijes kanë patur fluks njerëzish .

Shkruaj nje koment