“KANCERI I QAFËS SË MITRËS, ZGJIDHJE VAKSINA”. NË SHQIPËRI VAJZA DHE GRA ENDE TË PA INFORMUARA

0
114

Vaksina ndaj kancerit për qafën e mitrës, këshillohet nga mjekët për të githa vajzat 13 vjeçare. Sipas tyre lidhur me këtë sëmundje që merr jetë vajzash e grash në mënyrë të vazhdueshme, ende nuk ka informacion të mjaftueshëm dhe ndërgjegjësim për depistim të hershëm.

Shkruaj nje koment