Kanioneve të Osumit në Skrapar u del pronari

0
67

Fiks Fare faktoi mbrëmjen e sotme me zë dhe dokumente se Monumentit të Natyrës “Kanionet e Osumit” në Skrapar u ka dalë pronari! Në redaksinë e emisionit investigativ u ankua qytetari Andon Lushaj nga Skrapari.

Ai tregoi se është banor i zonës, por jeton në Vlorë. Duke qenë se e njihte shumë mirë lumin Osum dhe Kanionet, para 5 vitesh ka ngritur një konstruksion druri në afërsi të Kanioneve, te vendi Ura e Zabërzanit. Ka pasur vetëm një tendë, me dërrasa dhe poshtë të shtruar me pllaka guri. Ka marrë leje nga Bashkia e Skraparit, ka paguar detyrimet 300 mijë lekë të vjetra në sezon.

Shkruaj nje koment