Kastriot Myftaraj: Brekët e Ilir Metës dhe prona LSI

0
571
Dy liderë për të cilët dihet se i kanë partitë përkatëse sende aq private personale sa brekët dhe këpucët e tyre.

Ilir Meta dhe Kim Jong-un i Koresë së Veriut, u zgjuan një mëngjes dhe vendosën të mbajnë zgjedhje në parti për postin e kryetarit. Nga zgjedhjet në partitë përkatëse do të dalë nëse LSI është “brekët” e Ilir Metës dhe partia e Kim Jong-in është këpuca e tij, apo e kundërta.
Të dy partitë kanë një gjë të përbashkët, ato rrinë gjithmonë në pushtet dhe anëtarët e tyre janë në punë shtetërore (në rastin e LSI punojnë edhe në kompani private që mbahen vetëm me tendera shtetërore)./Kastriot Myftaraj

Shkruaj nje koment