Këlcyrë/ Drama e dy vëllezërve invalidë të braktisur nga shteti e bashkia (apeli për ndihmë)

0
91

Të shumtë janë qytetarët që sot përballen me probleme të shumta ekonomike të cilat rëndohen më shumë dhe nga gjendja e tyre shëndetësore .Të braktisur nga shteti dhe bashkitë përkatëse qytetarët shikojnë si shpresë të vetme mediat.
Apeli për ndihmë kësaj rradhe vjen nga Këlcyra.
Dy vëllezër të moshuar me probleme të shumta shëndetësore apelojnë për ndihmë nëpërmjet @ jugunews.net
Dy vëllezërit invalidë, njëri prej të cilit nuk ecën dot fare dhe tjetri ka njē sër problemesh shëndetësore , të braktisur nga instancat edhe gjatë kësaj periudhe pandemie të Covid 19 , i kanë sytë vetëm nga Zoti. Të dy vëllezërit jetojnë në kushte shumë të vështira ndërsa nuk kanë asnjë familjar tjetër që tu vi në ndihmë.
Problem për ta mbetet dhe pamundësia ekonomike për të blerë ilaçet të cilat ndonëse duhet të rimbursohen nga shteti nuk ndodh një gjë e tillë .
Ndërsa shqetësimet e tyre janë të shumta të gjithë ata që kanë mundësi mund të kontaktojnë në numrin mëposhtë për ti ardhur në ndihmë : 0684378698

Shkruaj nje koment