Këlcyrë/ Përmbyten kasollet e bagëtive

Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme për banorët e Varibopit në Këlcyrë.

Si rezultat i shkarkuesit të ujit të rezervuarit të Varibopit në Njësinë Administrative Dishnicë ka patur përmbytje të disa kasolleve të bagëtive si dhe përmbytje të segmentit rrugor që lidh fshatin Varibop me rrugën nacionale.

Niveli i ujit në lumin Vjosa arrin në 2.1 m.

SHPËRNDAJE

Shkruaj nje koment