Kërkon leje për t’u betuar, GJKKO do të shqyrtojë kërkesën e Belerit

0
134

Gjykata e Posaçme dhe Gjykata e Durrësit kishin shpallur moskompetencë për kërkesën e Fredi Belerit, i cili kërkon leje për t’u betuar si kryebashkiak i Himarës.

Gjykata e Durrësit ia kishte kaluar çështjen për shqyrtim Gjykatës së Lartë, ndërsa kjo e fundit vendosi t’ia kalojë GJKKO.

Do të jetë Gjykata e Posaçme ajo e cila do të vendosë për lejen e posaçme që ka kërkuar Fredi Beleri. Ai ka dorëzuar disa kërkesa për t’u lejuar të betohet si kryebashkiaku i zgjedhur i Himarës

Shkruaj nje koment